Kioskivuorot 2017-2018

10.8.2017

Mikkelin Luistelijoiden kioskitoiminta on merkittävä osa seuran varainhankinnassa. Kaudella 2017-2018 kioskitoiminnan organisointi on osa varainhankintatiimin toimintaa. Kioski on avoinna aina luistelukoulun aikaan ja muissa seuran tapahtumissa.

Luistelukoulun kioskivuorot varataan ko. kaudelle suunniteltujen kioskivuoroja hoitamaan nimettyjen vanhempien toimesta. Tarkoitus on, että luistelukoulu kioskivuoroja jaetaan kaikille luistelijoille/vanhemmille, jotka eivät tee säännöllisesti jotain muuta seuratoiminnan vastuutehtävää. Varauskalenteri päivitetään seuran verkkosivuille, josta jokainen ko. kaudelle luistelukoulun kioskivuoroon nimetty vanhempi voi käydä varaamassa itselleen parhaiten sopivan vuoron.

Kioskiohje on myös päivitetty, joten kaikkien vanhempien toivotaan tutustuvan siihen. Luistelukoulun kioski on ns. sporttikioski, jossa ei ole myynnissä karamelliä ja virvoitusjuomia. Muutoksena aikaisempaan kioskivuorolaisten pyydetään myös tuovan tullessaan myytävät joko itsetehdyt tai valmiit leivonnaiset, voileivät tms.

Kioskiohje löytyy vasemman laidan oikopoluista.

Lisätietoja kioskitoiminnasta voi kysyä
kioskivastaava
Carita Pylkkänen
carita.pylkkanen@surffi.fi

varainhankintatiimin vetäjä
Ria-Liisa Jokinen
ria-liisa.jokinen@surffi.fi