Luistelukoulu

Mikkelin Luistelijat ry järjestää luistelukoulua lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Luistelukoulussa opitaan perusluistelutaito ja oikea luistelutekniikka. Luistelukoulu antaa hyvät edellytykset sekä taitoluisteluun että jääpeleihin. Valmentajat ja ohjaajat ottavat huomioon lapsen taidot ja kehitystarpeet.


Luistelukoulun tavoitteena on antaa iloisia oppimisen elämyksiä kaikille. Tunneilla asiat opetetaan leikkejä, mielikuvitusta, välineitä ja musiikkia apuna käyttäen. Jokaisella luistelukoulukerralla on oma teemansa. Meillä on myös yhteiset pelisäännöt, jotka sovitaan yhdessä luistelukoululaisten, vanhempien ja ohjaajien kanssa joka syys- ja kevätkaudella.  

KAUSI 2017-2018

Mikkelin Luistelijoiden luistelukoulu alkaa taas sunnuntaina 3.9.2017 Mikkelin kilpajäähallissa (Ikioma Areena) ja jatkuu aina sunnuntaisin.
Tällä kaudella luistelukouluryhmiä on kaksi; alle kouluikäiset( LuKo) sekä kouluikäiset (H3)

3-6v: klo 10.10-11, oheiset klo 11.15-11.45.

H3: klo 11.10-12, oheiset klo 12.15-13 

Luistelukoulun hinta on syyskaudella 85 €. Hinta sisältää luistelukoulun, vakuutuksen sekä Taitoluistelulehden joka tulee kotiin postissa.

Luistelukoulun vastuuvalmentajana toimii Vera Petramaa sekä Karoliina Kirjavainen.
Heidän lisäkseen luistelukoulun vetäjinä toimivat koulutetut luistelukouluohjaajat sekä muut seuran valmentajat. Luistelukoululaiset pääsevät osallistumaan myös seuran näytöksiin. Luistelukoulun jälkeen on harrastusta mahdollista jatkaa Mikkelin Luistelijoiden ryhmissä omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Tervetuloa mukaan sinettiseuran toimintaan!

 

Ilmoittaudu jäähallilla ennen harjoituksia tai nettilomakkeen kautta!

Tervetuloa Luistelukouluun esite kevät 2017

Kuva: STLL

- lisätietoa: luistelukouluvastaava, Silja Valkonen   luistelukoulu.ml [at] gmail.com

 

Luistelukouluohjaajat:

Karoliina Kirjavainen (Vastuuvalmentaja)

Eveliina Sopanen

Vera Petramaa

Aurora Korhonen

Ursula Korhonen

Noora Solonen

Elina Sopanen

Sofia Suomela​

Minttu Härmä​