Ryhmät

Mikkelin Luistelijoilla on ryhmiä eri ikäisille ja eritasoisisille luistelijoille.

Luistelukoulu on tarkoitettu kolmesta ikävuodesta eteenpäin lapsille, jotka haluavat oppia luisteleman. Luistelukoulusta voi siirtyä joko kilpailuihin tähtäävän yksinluistelun kilparyhmiin tai harrastajaryhmiin.

TIMANTIT-kehitysryhmä on luistelusta innostuneille 3-5-vuotiaille lapsille, jotka ovat jo luistellee luistelukoulussa ja haluavat luistella enemmän ja oppia lisää luistelusta. Uusi TIMANTIT-kehitysryhmä aloittaa joulu-tammikuussa.

Seuran harrastajaryhmät Harrastajat H1 ja H2 on tarkoitettu kouluikäisille ja sitä vanhemmille. H1 ryhmän luistelijat kilpailevat halutessaan taitajissa tai aluesarjoissa. H2  ryhmän luistelijat voivat halutessaan kilpailla taitajat -sarjoissa. H2 ryhmän kausimaksu on 77 € / kk sisältäen noin kaksi jääharjoitusta ja yhdet oheiset viikossa

Kilparyhmien K1, K2, K3ja K4 luistelijat osallistuvat yksinluistelun kansallisen ja kansainvälisen tason A ja B sarjojen kilpailutoimintaan. Kilparyhmissä edetään valmentajan suosituksesta. Luistelijan ikä, taitotaso sekä testijärjestelmä määrittää luistelijan kilpailusarjan. K4-ryhmän kausimaksu on 120 € / kk sisältäen kolme jääharjoitusta ja kahdet oheiset viikossa.

Voit ilmoittautua ryhmiin nettilomakkeen kautta. Lomakkeen kautta voit myös aina kauden aikanakin päivittää muuttuneita tietojasi. Kysy rohkeasti lisätietoja toiminnastamme!

Ryhmiin ilmoittautuminen ja tietojen päivitys kaudella 2016-2017   Lomake avautuu 1.7.2016!

Vanhempien pelisäännöt kaudella 2015-16

Linkkejä mm. taitoluistelun tarvikeliikkeitä, luistinhuollot

Kilparyhmien vanhempainillan muistio helmikuussa 2016