Luistelukoulu

Mikkelin Luistelijat ry järjestää luistelukoulua lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Luistelukoulussa opitaan perusluistelutaito ja oikea luistelutekniikka. Luistelukoulu antaa hyvät edellytykset sekä taitoluisteluun että jääpeleihin. Valmentajat ja ohjaajat ottavat huomioon lapsen taidot ja kehitystarpeet.


Luistelukoulun tavoitteena on antaa iloisia oppimisen elämyksiä kaikille. Tunneilla asiat opetetaan leikkejä, mielikuvitusta, välineitä ja musiikkia apuna käyttäen. Jokaisella luistelukoulukerralla on oma teemansa. Meillä on myös yhteiset pelisäännöt, jotka sovitaan yhdessä luistelukoululaisten, vanhempien ja ohjaajien kanssa joka syys- ja kevätkaudella.  

Syyskausi 2018

Mikkelin Luistelijoiden luistelukoulu alkaa taas sunnuntaina 02.09.2018 Mikkelin kilpajäähallissa (Ikioma Areena) ja jatkuu aina sunnuntaisin.
Jään jälkeen oheiset  hallin juoksusuoralla.

Luistelukoulun hinta on syyskaudella 85 €. Hinta sisältää luistelukoulun ja vakuutuksen.

Luistelukoulun vastuuvalmentajana toimii Karoliina Kirjavainen.
Hänen lisäkseen luistelukoulun vetäjinä toimivat koulutetut luistelukouluohjaajat sekä muut seuran valmentajat. Luistelukoululaiset pääsevät osallistumaan myös seuran näytöksiin. Luistelukoulun jälkeen on harrastusta mahdollista jatkaa Mikkelin Luistelijoiden ryhmissä omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Tervetuloa mukaan sinettiseuran toimintaan!

 

Ilmoittaudu nettilomakkeen kautta!

Tervetuloa Luistelukouluun esite kevät 2017

Kuva: STLL

- lisätietoa:

luistelukouluvastaava, Silja Valkonen

luistelukoulu.ml [at] gmail.com

 

Luistelukouluohjaajat:

Karoliina Kirjavainen (Vastuuvalmentaja)

Eveliina Sopanen

Aurora Korhonen

Ursula Korhonen

Noora Solonen

Elina Sopanen

Sofia Suomela​

Minttu Härmä​