Luistelukoulu

Mikkelin Luistelijat ry järjestää luistelukoulua 3-6 - vuotiaille lapsille.

Luistelukoulussa opetellaan ja harjoitellaan luistelun perusasioita ja taitoluistelua. Luistelukoulu antaa valmiudet sekä taitoluisteluun että jääpeleihin.  Luistelukoulun tavoitteena on antaa iloisia oppimisen elämyksiä kaikille. Tunneilla asiat opetetaan leikkejä, mielikuvitusta, välineitä ja musiikkia apuna käyttäen. Jokaisella luistelukoulukerralla on oma teemansa.

Luistelukoulussa suoritetaan Suomen taitoluisteluliiton tähtidiplomeja. Näiden eri haastavuustason liikkeiden opettelu on hauska ja kannustava tapa seurata omaa oppimista. Kauden päätteeksi myös luitelukoululaiset pääsevät esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksissä.

Meillä on myös yhteiset pelisäännöt, jotka sovitaan yhdessä luistelukoululaisten, vanhempien ja ohjaajien kanssa joka syys- ja kevätkaudella. 
Mikkelin Luistelijoiden luistelukoulu alkaa 17.1.2021 klo 10.10!


Ilmoittauduthan etukäteen, ilmoittautuneille lähetetään infokirje ja ohjeita toimintaan Covid-19 liittyen ennen ensimmäistä kertaa.


Tällä hetkellä ryhmät ovat lähes täynnä, vapaita paikkoja voi kysyä luistelukoulu.ml@gmail.com

Luistelukoulun hinta kevätkaudella 2021 on 85€ sisältäen harjoitukset sekä vakuutuksen ja jäsenmaksun.

Sivulle lisätty turvallisuusohjeet, luethan ne huolellisesti läpi!Luistelukoulun vetäjinä toimivat koulutetut luistelukouluohjaajat sekä muut seuran valmentajat ja ohjaajat. Luistelukoululaiset pääsevät osallistumaan myös seuran näytöksiin. Luistelukoulun jälkeen on harrastusta mahdollista jatkaa Mikkelin Luistelijoiden ryhmissä omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan.
Tervetuloa mukaan toimintaan!