Luistelukoulu


Luistelukoulu on paikka, josta luisteluharrastus aloitetaan. Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki 3-vuotta täyttäneet tytöt ja pojat taitotasoon katsomatta. Luistelukoulussa opitaan luistelun perusteet aloittaen pystyssä pysymisestä, nousemisesta ja etenemisestä. Monipuoliset ja mielekkäät harjoitteet sisältävät luistelemisen perusteiden opettelua hauskanpitoa unohtamatta!  Luistelutaidon edetessä siirrytään jatkuvasti vaativampiin harjoitteisiin. Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ammattitaitoiset valmentajamme sekä innokkaat ja iloiset ohjaajamme pitävät huolen siitä, että jokainen lapsi saa taitotasonsa mukaista henkilökohtaista opetusta


LISÄTIETOJA

Lisätietoja antavat luistelukouluvastaava Kati Huttunen ja luistelukoulun vastuuvalmentaja Matleena Haapala.
sähköposti: luistelukoulu.ml@gmail.com


LUISTELUKOULUN ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄLLE 2022 ON NYT AVATTU!

Luistelukoulu jatkuu jälleen viikolla 2!
Harjoitusajat

Luistelukoulu keskiviikko

Keskiviikkoisin klo 17.10-18.00 Jää ja klo 18.15-18.45 temppujumppa

Luistelukoulu Sunnuntai

Sunnutaisin klo 10.10-11.00 Jää ja klo 11.15 - 11.45 temppujumppa


Ilmoittautuminen

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta.

Ilmoittautua voit täällä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat MyClub- aktivointiviestin. Lapsen tili tulee aktivoida, jotta tiedotteet ja viestit saapuvat perille. Tätä kautta myös ilmoitetaan osallistumisen / poissaolo jokaiselle kerralle erikseen.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tarvitsemme lapsen tiedot Hoika-palveluun. Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Vanhempien on tärkeää pitää huolta siitä, että luistelijan yhteystiedot ovat ajantasalla. Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa, löydät Taitoluisteluliiton sivuilta.

Sekä  Hoika- että myClub-palvelusta lähetämme infokirjeen jokaiselle ilmoittautuneelle ennen ensimmäisiä harjoituksia.


Luistelukoulun jälkeen 

Luistelukoulusta luistelijat voivat jatkaa harrastusta taitoluistelun kehitysryhmään Kristallit  tai  harrastepuolen kehitysryhmään H3.
Valmentajat seuraavat luistelijoiden kehitystä kauden aikana ja suosittelevat siirtymistä kehitysryhmiin. Luistelijalla on mahdollisuus käydä testaamassa molempia kehitysryhmiä ennen lopullista päätöstä ryhmään siirtymisestä.

Lisätietoa kehitysryhmistäMaksut

Luistelukoulun maksu syyskaudella on 70€ ja se laskutetaan myClubin kautta kevään aikana.

Lisäksi laskutamme seuran jäsenmaksun;

- jäsen 25€
- perhejäsen 35€

.

Varusteet

Luistelukoululaisen varusteet:

  • Tukevat ja hyväkuntoiset luistimet
  • Lämpimät ja joustavat vaatteet, sekä hanskat
  • Kypärä on pakollinen (kypärässä olisi hyvä näkyä lapsen nimi ja ikä, esimerkiksi maalarinteipillä)
  • Muoviset luistinsuojat kopista jäälle ja takaisin siirtymiseen

Luistelukoululaisten harjoitteluun sopivat niin kauno- kuin taitoluistimetkin, mutta myös jääkiekkoluistimet käyvät myös.

Kaunoluistimia saa lähes kaikista suurimmista marketeista ja urheiluliikkeistä. Taitoluistimia myydään joissain urheiluliikkeissä sekä taitoluistimien erikoisliikkeissä.

Luistinkenkä ei saa olla liian iso eikä liian pieni. Luistimen tulee olla etenkin nilkasta tukeva, jotta harjoittelu onnistuu. Myös terien kunto on hyvä tarkistaa ennen jäälle tuloa. Tylsillä luistimilla luistelu on hankalampaa. Luistinten terät tulee kuivata aina käytön jälkeen. Kovia muovisuojia käytetään vain, kun luistimilla liikutaan jään ulkopuolella, eikä teriä saisi säilyttää niissä.

Harjoittelu on mielekkäämpää silloin, kun varusteet ovat kunnossa!


Tervetuloa mukaan toimintaan!