Jäseneksi

Pikaluistelujaoston jäsenyys on henkilökohtainen. Jaoston jäsenet ovat myös Mikkelin Luistelijat Ry:n jäseniä. Kuitenkaan kaikki Mikkelin Luistelijat Ry:n jäsenet eivät ole automaattisesti jaoston jäseniä, koska jaoston jäsenyysmaksut sisältävät myös mm. luistinratamaksuja.

Jaoston jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenkaavake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksujen suuruudesta päättää vuosittain jaoston/jäsenten kokous. Jäsenmaksulomake toimitetaan jäsenkaavakkeeseen annettujen tietojen mukaan. Tilinro: FI28 5271 0420 2486 44

Huom: Jäsenmaksu on viitteellinen (47277... ), joten ilmoita väh. nimesi ja pikaluistelu!

Jäsenmaksut vuodelle 2020-2021 on 60 euroa aikuiselle ja 30 euroa alle 18 vuotiaalta. Juniorimaksu voimassa vain, kun perheessä on myös aikuisjäsen.

Jäsenmaksu kattaa Hänskin vakiovuorokustannukset ja harjoitukset sekä osallistumisen jaoston omiin kilpailuihin, järjestettäviin koulutuksiin ja tapahtumiin ellei toisin erikseen ilmoiteta esimerkiksi tapahtuman kutsussa.

Seuralla on käytössään lainattavaksi uusia klaps-luistimia joiden koot ovat 36,37,38,39,41,42 ja 43. Jäsenillä on lisäksi joitain omasta käytöstä poistuneita vanhemman mallin kiinteäteräsiä lainattavaksi. Tule mukaan ja kysy lisää paikan päällä!

Haluan liittyä jäseneksi ML pikaluistelujaostoonJäsentiedottaminen tapahtuu pääasiallisesti sähköpostin avulla. Jäsenille ei toimiteta roskapostia tai jäsenen tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön. Lisätietoja jaoston jäsenyydestä voi kysyä jaoston jäseniltä ja Yhteystiedot sivulta