Toiminta

Jaoston toiminta jakaantuu koko vuodelle. Talvikaudella luistellaan Hänninkentän tekojäällä, viralliset mitat omaavalla 300 metrin harjoitusradalla. Keväällä, kesällä ja syksyllä harjoitellaan kuivaluistelua, pyöräillään, rullaluistellaan ja liikutaan muutenkin monipuolisesti; sekä ohjatusti että omatoimisesti.

Harjoituksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostilla. Vakiovuorot ja kiinteisiin vuoroihin tulevat muutokset ilmoitetaan myös kohdassa Vakiovuorot ja muutokset.Koulutustapahtumat pyritään järjestämään muina aikoina, kuin vakiovuoroilla. Seuran sisäiset kilpailut järjestetään pääsääntöisesti vakiovuorojen aikana. Vierailemme myös muilla jääradoilla yhteiskyydityksillä ja mahdollisesti käymme myös muilla harjoitus ja kilpailumatkoilla myös järvenjääradoilla. Jäsenmaksulla pääsee mukaan kaikkiin jaoston vakiovuoroihin sekä osallistumaan kilpailuihin ja tapahtumiin, ellei erikseen toisin mainita. Jäsenmaksuilla katamme vuoromaksut koko vuoden ajalle.

 

Matka- ja pikaluistelutekniikan opastusta niin aloittaville, kuin luistelutekniikan kertaajille tarjotaan jokaisella vakiovuorolla. Jaostolla on seitsemän paria pikaluistimia (koot 36-43, ei 40), minkä avulla tutustumaan lajiin pääsee helposti. Oikean luistelutekniikan avulla matkaluistelu auratuilla jääradoilla sekä Hänskissä on oikealla tekniikalla helpompaa ja myös hauskempaa.

 

Kaikki toiminta tarvitsee myös aktiivisia jaostolaisia. Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan, mikäli olet kiinnostunut myös toimimaan jaostossa niin pienemmissä, kuin suuremmissakin tehtävissä.

 

Olet sitten vasta-alkaja tai tavoittelet kilpailusta hyviä sijoituksia,ota yhteyttä.

Kausi 2020 - 2021 saatu päätökseen, koronaryhmä!
Iloista luistelijaryhmää Hänskissä kaudella 2015-2016
Mikkelin Kaupunkilehti 3.1.2010 Kari Liikanen