Vakiovuorot ja muutokset

Tyylittelyä ryhmässä...

Jaoston vakiovuorojen aikana Hänskissä koko kentällä voimassa olevat erityissäännöt:

- Ennen vuoronalkua, jäänkunnostus, jonka aikana radalla luistelu on kiellettyä. Annetaan kentänhoitajille työrauha!

- Vakiovuorojen aikana rataluistelualue on varattu vain jaoston jäsenille.

- Vakiovuorojen aikana yleisölle on käytössä keskikenttäalue, ns. rusettiluisteluvuoro eli mailat, pallot, kiekot ja pallopelit ovat kiellettyjä. Lasten vanhemmilta toivotaan vastuullisuutta, pikaluistimet eivät pysähdy hetkessä!

- Vakiovuorojen aikana rata-alueella saa luistella vain pitkäteräisillä luistimilla, esimerkiksi kiinteäteräiset tai klap-mekanismin pikaluistimet tai retkiluistimet (ilman sauvoja).

- Radalla luistellessa säilytä käyttämäsi luistelulinja, ts. hitaammat luistelevat ulkoradalla ja nopeammat sisäradalla. Nopeampi väistää hitaampaa.

- Vakiovuorojen aikana rata-alueen ylitys tapahtuu ylittäjän vastuulla. Ylittäjän on väistettävä rataa kiertäviä pika- ja matkaluistelijoita. Radan ylitys vain pukukoppien kulkuväylältä.

Vakiovuorot Hänninkentällä kaudella 2018-2019

Tiistai klo 19:15-20:15

Torstai klo 20:35-21:35

Sunnuntai klo 09:00-10:00

- muutokset mahdollisia johtuen peleistä ja muista tapahtumista

TIMMI - tilanvaraus kalenteriin tästä

Vuorot näkyvät myös Hänskin ilmoitustauluilla. Vuoroihin voi tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan nonstoppina WhatsApp-sovelluksella (ilmoita mikäli haluat ryhmään) ja vuoroa edeltävällä viikolla alla olevalla palstalla sekä poikkeustapauksissa sähköpostilla.

Muutoksia vuoroissa:     Kausi 2018-2019 on päättynyt Hänskissä

Juhlapyhien aikana tai Kampparien pelipäivinä; Vuorojen käyttötarve/-mahdollisuus selvitetään aina lähempänä ko. ajankohtaa.

Viikko 8

- lauantaina 23.2. Finland Ice Marathon kisapäivä Kuopiossa! 

http://www.finlandicemarathon.com/