top of page

Uusi kausi käynnistyy

Pikkuhiljaa alkaa elokuu lähestyä ja seuran toimintaa käynnistellään.


Ensimmäisinä harjoitusten pariin palaavat K-ryhmät sekä H.

Ja syyskuussa sitten luistelukoulu, Ha (harrastealkeis) sekä aikuiset ja perheluistelu.


Nettisivuillemme on nyt lisätty tietoa ryhmistä, sieltä näet helpos ti millaista toimintaa seura tarjoaa. Voit myös olla suoraan yhteydessä joko puheenjohtajaan tai valmennukseen mikäli olet hieman epävarma siitä mihin ryhmään kannattaa ilmoittautua.

Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti sopiva ryhmä!Heinäkuun etuna on vielä muutaman päivän ajan luistelukoulun syyskauden harjoittelu hintaan 80€ (norm. 95€), joten k


annattaa olla nopea!


Uusina ryhminä seura


n viikkotoiminnassa aloittaa perheluistelu sekä aikuisten ryhmä. Ryhmiin ei ole taitotasovaatimuksia, perheluistelun osalta kuitenkin sellainen että jokaisella kerralla perheestä täytyy olla mukana myös aikuinen.Syksyn aikana varmasti tulee tutustumispäivä tai parikin jolloin pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan toimintaan ja saamaan lisätietoa paikanpäälle.

Vaikka kynnys ei korkea ole muutenkaan, seurassa on mahdollisuus käydä kerran tutustumassa tunnille ja sen jälkeen tehdä päätös jatkamisesta :)PÄÄVALMENTAJA

Mikkelin Luistelijat ry on avannut haun päävalmentajan löytämiseksi, hakuaikaa on 17.12 saakka! Lisätietoja löydät täältä.

Comments


Yhteystiedot

Mikkelin Luistelijat Ry

Raviradantie 24

50100 Mikkeli

mikkelinluistelijat.ry@gmail.com

Kirjaudu MyClubiin

MyClubissa mm. tiedotteita ja ohjeita 

unnamed.png
taitoluistelu_tähtiseura.png
bottom of page