Ryhmät

Mikkelin Luistelijoilla on ryhmiä eri ikäisille ja eritasoisisille luistelijoille.

Luistelukoulu on tarkoitettu kolmesta ikävuodesta eteenpäin lapsille, jotka haluavat oppia luisteleman. Luistelukoulusta voi siirtyä joko kilpailuihin tähtäävän yksinluistelun kilparyhmiin tai harrastajaryhmiin.

TIMANTIT-kehitysryhmä on luistelusta innostuneille 3-5-vuotiaille lapsille, jotka ovat jo luistellee luistelukoulussa ja haluavat luistella enemmän ja oppia lisää luistelusta. TIMANTIT-ryhmä aloittaa luistelukoulun jälkeen.

Seuran harrastajaryhmät Harrastajat KH, H1, H2 ja H3 on tarkoitettu kouluikäisille ja sitä vanhemmille. KH-ryhmä on kilpapainotteinen harrastajaryhmä joka kilpailee alue- ja taitajasarjoissa. H1-ryhmän luistelijat kilpailevat halutessaan taitajissa tai aluesarjoissa. H2 -ryhmän luistelijat voivat halutessaan kilpailla taitajat -sarjoissa ja H3 -ryhmä on kouluikäisille vasta-alkajille.

Kilparyhmien K1, K2, K3 ja K4 luistelijat osallistuvat yksinluistelun kansallisen ja kansainvälisen tason A ja B sarjojen kilpailutoimintaan. Kilparyhmissä edetään valmentajan suosituksesta. Luistelijan ikä, taitotaso sekä testijärjestelmä määrittää luistelijan kilpailusarjan.

Voit ilmoittautua ryhmiin nettilomakkeen kautta. Lomakkeen kautta voit myös aina kauden aikanakin päivittää muuttuneita tietojasi. Kysy rohkeasti lisätietoja toiminnastamme!

Linkkejä mm. taitoluistelun tarvikeliikkeitä, luistinhuollot