Ryhmät

Mikkelin Luistelijoilla on ryhmiä eri ikäisille ja eritasoisisille luistelijoille. Luistelijan urapolku myötäilee STLL:n urapolkua

Luistelukoulu

on tarkoitettu kolmesta ikävuodesta eteenpäin lapsille, jotka haluavat oppia luisteleman. Luistelukoulusta voi siirtyä joko kilpailuihin tähtäävän yksinluistelun kilparyhmiin tai harrastajaryhmiin.

KRISTALLIT

on tarkoitettu luistelusta innostuneille 3-6-vuotiaille lapsille, jotka haluavat luistella enemmän ja oppia lisää luistelusta.

Ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä, toisen jääharjoituksen yhteydessä on lajinomainen oheisharjoitus. 

Kristallit-kehitysryhmä kuuluu osaksi seurallemme myönnettyä Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea, jonka tarkoituksena on tarjota luistelua mahdollisimman monelle innostuneelle ja taitavalle pikkuluistelijalle.

Ryhmästä siirrytään taitojen karttuessa valmentajien suosituksesta iän- ja taitotason mukaisiin ryhmiin joko kilpa-tai harrastepolulle.
Kilparyhmien K1, K2, K2S, K2M ja K2T

luistelijat osallistuvat tai pyrkivät osallistumaan yksinluistelun kansallisen ja kansainvälisen tason A ja B sarjojen kilpailutoimintaan.


K2A

on kilpapainotteinen harrastajaryhmä joka kilpailee aluesarjoissa.


K3

eivät vielä kilpaile mutta ovat yksinluistelun kilpapolulla.
Harrasteryhmät H a+b

on tarkoitettu luistelusta innostuneilla lapsille ja nuorille, jotka eivät välttämättä halua kilpailla. Halutessaan he voivat kilpailla taitajat-sarjassa. Kilpailevat luistelijat luistelevat ryhmässä A.H3

ryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille luistelun aloittaville uusille harrastajille. Ryhmään voi siirtyä myös luistelukoulusta. 


Ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä. 

H3-ryhmä kuuluu osaksi seurallemme myönnettyä Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea, jonka tarkoituksena on tarjota luistelua mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. 

Ryhmästä on mahdollisuus siirtyä valmentajan suosituksesta seuran muihin ryhmiin ikä ja taitotaso huomioiden.
Hyvä tietää:

Ryhmissä edetään valmentajan suosituksesta.

Luistelijan ikä, taitotaso ja testijärjestelmä sekä Suomen Taitoluisteluliiton urapolku määrittää luistelijan kilpailusarjan.

Valmentaja päättää kun lapsi/nuori on valmisaloittamaan kilpailemisen.