Seura

luistelua kaikille

Mikkelin Luistelijat on järjestänyt taitoluistelutoimintaa jo yli 60 vuoden ajan. Seura on saanut laadukkasta työstä tunnustuksena Nuoren Suomen myöntämän sinettiseura-arvon, joka on nykyään tähtiseura -nimellä. Kilpailijoita ja harrastajia seurassamme on tällä hetkellä n. 100. Luistelukoulun voi aloittaa jo 3-vuotiaana ja sen jälkeen harjoittelua jatketaan eri valmennusryhmissä, joissa edetään luistelijan omien taitojen mukaan.

Mikkelin Luistelijoiden Lauri Lankila ja päävalmentaja Mervi Liimatainen SM-kilpailuissa 2016

Mikkelin Luistelijoissa saat ammattitaitoista opetusta. Seuralla on päätoiminen päävalmentaja ja hänen tukenaan toimivat apuvalmentajat. Vuosittain koulutamme harrastajista uusia ohjaajia.

Seuratyön missiomme on: "Hyvässä seurassa on ilo luistella!". Tähän pääsemme arvoilla, jotka ovat: toisen huomioon ottaminen, vastuullisuus, tasa-arvo, terveellisten elämätapojen ja kasvun tukeminen.

Taitoluistelu on hieno laji. Lajissa yhdistyvät taiteellisuus, rytmi, voima, nopeus ja esittämisen oivallus. Se on monipuolisuudessaan erinomainen laji niin kilpailijalle kuin harrasteluistelijallekin.

Tavataan jäähallilla!