Tiedotteet

Kuukausikirjeet 2021

Tiedotteet:

Päivitetty TIEDOTE 8.9.2020

Mikkelin Luistelijoiden toiminnassa on ollut mukana koronapositiivinen henkilö. 
Tartuntatautilain mukaisesti osa altistuneista on asetettu karanteeniin Essoten toimesta.

VAIKUTUKSET MIKKELIN LUISTELIJOIDEN TOIMINTAAN

Viranomaiset selvittävät tällä hetkellä tartuntaketjuja ja kontaktoivat altistuneita.

Mikkelin Luistelijat ry on auttanut altistuneiden jäljittämisessä. 
Kaikkien kontaktoitujen tulee toimia viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Pandemiapäällikön suosituksesta Mikkelin Luistelijat ry keskeyttää kaiken harjoitustoiminnan ainakin viikon ajaksi.

Harjoitusten jatkumisesta ja muista asiaan liittyvistä asioista tiedotamme lisää viikonloppuna.

Tiedotamme lisää heti kun pystymme.

Jokaisen on nyt hyvä tarkastella omaa oloa ja mikäli oireita ilmenee niin olla yhteydessä terveydenhuoltoon, sekä myös seuraan.

Lisätietoja antaa Puheenjohtaja Silja Valkonen (puheenjohtaja.ml@gmail.com)


-       Johtokunta, Mikkelin Luistelijat ry


Tiedote 14.9.2020

Mikkelin Kaupunki on päättänyt sulkea jäähallit tämän viikon osalta, joten Mikkelin Luistelijoiden toiminta ei jatku vielä keskiviikkona. 

Johtokunta ja valmennustiimi arvioivat tilannetta ja tiedottaa lisää heti kun tiedämme miten toimimme jatkon kanssa. 


- Johtokunta, Mikkelin Luistelijat 

Mikkelin Luistelijat käynnistää toimintaa jälleen  16.9.

Harjoitusaikataulu on poikkeava valmentajaresurssin sekä luistelijoiden vajaan määrän vuoksi ja kannattaakin katsoa tarkasti oman ryhmän harjoitukset jotta olette oikeaan aikaan paikalla. Aikatauluun voi tulla nopeallakin aikataululla muutoksia joten pyydän seuraamaan aikataulua päivittäin, harjoitusaikataulun yläpuolelle tulee maininta mikäli jotain muutoksia on tehty.

Pyrimme turvaamaan turvalliset välit harjoittelussa, mutta mikäli joku kokee että vielä on liian aikaista tulla harjoituksiin vallitsevan tilanteen vuoksi, niin perhe voi itse tehdä päätöksen siitä, osallistuuko luistelija harjoituksiin vai jääkö kotiin. Mikäli päätätte vielä pitää  taukoa harjoittelusta, olisi siitä hyvä ilmoittaa Ninalle alkuviikosta: nina.ushakova.ml@gmail.com.

Luettehan vielä kertaalleen ohjeet turvalliseen harjoitteluun, jotta voimme mahdollisimman turvallisesti liikkua jäähallilla.

Käsienpesu ja etäisyys toisiin on edelleenkin tärkeimpiä asioita jäähallilla oleskelun aikana, sen lisäksi että harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä.

Kiinnitättehän huomiota siihen, että harjoituksiin tullaan enintään 30 min ennen oman ryhmän harjoituksen alkua, kopeissa ei tule viettää aikaa koulupäivän jälkeen (myöskään kopissa nro 8) ja kopista tulee poistua ripeästi harjoitusten päätyttyä. 

Katsottehan jo kotona, että jokaisella on kaikki varusteet kassissa, sillä tällä hetkellä välineitä ja /tai vaatteita ei tule lainata kaverilta.

Kasvomaskin saa ottaa käyttöön, mutta huomioikaa se,  että maskin on oltava luistelijan kasvoille sopivan kokoinen, ettei näkökenttä peity ja näin ollen ole vaarallinen itselle ja muille luistelijoille.  Maskia on osattava myös käyttää oikein eikä maskiin ei tulisi koskea harjoituksen aikana.

Turvallisia harjoituksia kaikille, pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme !

tässä vielä linkki ohjeeseen:

 Ohjeet turvalliseen harjoitteluun.


Luistelukoulun osalta tiedotamme aloitusta ja käytäntöä sitten suoraan luistelukoululaisille, luistelukoulu jatkuu 26.9.2020.


- Johtokunta, Mikkelin Luistelijat ry