top of page
pexels-tima-miroshnichenko-6015981_edited_edited.jpg

Luistelukoulu

Luistelukoulu on paikka, josta luisteluharrastus aloitetaan. Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki 3-vuotta täyttäneet lapset taitotasoon katsomatta.

Luistelukoulun tavoite on mahdollistaa jokaiselle lapselle oman innostuksen ja edellytysten mukainen taitotaso. Haluamme opettaa lapsille luistelun perustaidot (eteen- ja taaksepäin luistelu, liukuminen, jarruttaminen & turvallinen kaatuminen) sekä innostaa oppimaan uutta leikkejä, pelejä ja musiikkia hyödyntäen. Oheisharjoitusten tavoitteena on vahvistaa monipuolisia liikunnallisia perustaitoja. Keskeisin tavoite on kuitenkin löytää liikunnan ilo ja pitää hauskaa!

Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ammattitaitoiset valmentajamme sekä innokkaat ja iloiset ohjaajamme pitävät huolen siitä, että jokainen lapsi saa taitotasonsa mukaista opetusta.

Lisätietoja antaa seuramme luistelukouluvastaava Riina Muotka
Sähköposti: luistelukoulu.ml@gmail.com


Ilmoittaudu mukaan täällä!
 

Harjoitusajat


Kaudella 2023-2024 luistelukoulua järjestetään;


Keskiviikkoisin 

jää
klo 17:10 - 18:00 kilpahallissa (Ikioma Areenalla)

oheinen
klo 18.15 - 18.45 jäähallin juoksusuorallaLiigan pelit voivat vaikuttaa siihen, että välttämättä oheista ei ole jokaisella kerralla, tämä ilmoitetaan aina etukäteen.

Ilmoittautuminen

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen saat MyClub- aktivointiviestin. Lapsen tili tulee aktivoida, jotta tiedotteet ja viestit saapuvat perille. Tätä kautta myös ilmoitetaan osallistumisen / poissaolo jokaiselle kerralle erikseen.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoulupassin. Jotta voimme hankkia passin, tarvitsemme lapsen tiedot Hoika-palveluun. Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Vanhempien on tärkeää pitää huolta siitä, että luistelijan yhteystiedot ovat ajan tasalla.

Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa, löydät Taitoluisteluliiton sivuilta.

Sekä  Hoika- että myClub-palvelusta lähetämme infokirjeen jokaiselle ilmoittautuneelle.

Luistelukoulun jälkeen

Luistelukoulusta luistelijat voivat jatkaa harrastusta taitoluistelun parissa joko kilpa - tai harrasteluisteluppolulla.
Valmentajat seuraavat luistelijoiden kehitystä kauden aikana ja suosittelevat siirtymistä kehitysryhmiin.

Lisätietoa kehitysryhmistä

Maksut

Luistelukoulun hinta kevätkaudella on 95€  ja se laskutetaan myClubin kautta kevään aikana.

Lisäksi laskutamme seuran jäsenmaksun, joka vahvistetaan seuran syyskokouksessa

kaudella 23-24 maksut ovat seuraavat:

  • jäsen 35€

  • perhejäsen 45€ 

Varusteet

Luistelukoululaisen varusteet:

  • Tukevat ja hyväkuntoiset luistimet

  • Lämpimät ja joustavat vaatteet, sekä hanskat

  • Kypärä on pakollinen (kypärässä olisi hyvä näkyä lapsen nimi ja ikä, esimerkiksi maalarinteippiin kirjattuna)

  • Muoviset luistinsuojat kopista jäälle ja takaisin siirtymiseen

Luistelukoululaisten harjoitteluun sopivat niin kauno- kuin taitoluistimetkin, mutta myös jääkiekkoluistimet käyvät myös.

Kaunoluistimia saa lähes kaikista suurimmista marketeista ja urheiluliikkeistä. Taitoluistimia myydään joissain urheiluliikkeissä sekä taitoluistimien erikoisliikkeissä.

Luistinkenkä ei saa olla liian iso eikä liian pieni. Luistimen tulee olla etenkin nilkasta tukeva, jotta harjoittelu onnistuu. Myös terien kunto on hyvä tarkistaa ennen jäälle tuloa. Tylsillä luistimilla luistelu on hankalampaa. Luistinten terät tulee kuivata aina käytön jälkeen. Kovia muovisuojia käytetään vain, kun luistimilla liikutaan jään ulkopuolella, eikä teriä saisi säilyttää niissä.

Harjoittelu on mielekkäämpää silloin, kun varusteet ovat kunnossa!

Tervetuloa mukaan toimintaan!
Yhteystiedot

Mikkelin Luistelijat Ry

Raviradantie 24

50100 Mikkeli

mikkelinluistelijat.ry@gmail.com

Kirjaudu MyClubiin

MyClubissa mm. tiedotteita ja ohjeita 

unnamed.png
taitoluistelu_tähtiseura.png
bottom of page