top of page

Uusi valmentaja on nyt valittu

Valmentaja rekry on nyt saatu päätökseen ja päävalmentajan tehtävään on valittu Tero Hämäläinen.


Tero on entinen Mikkelin Luistelijoiden kasvatti, jota opinnot ja työt ovat kierrättäneet useammalla paikkakunnalla työuran aikana.


Terolla on useamman vuoden takainen kokemus arvokilpailuedustajan ja useamman maajoukkuetason luistelijan valmennuksesta. Tero on suorittanut Valmentajan Erikoisammattitutkinnon (VEAT) ja käynyt kasvatustieteiden opintoja. Tämän lisäksi hän on suorittanut STLL:n 1. ja 2.tason valmentajakoulutukset.


Työkokemusta Terolla valmennuksen parissa on lähes 20 vuotta.


Tero siirtyy Mikkeliin KooVeesta Tampereelta, jossa hän on kuluneen kauden toiminut kilpa- ja alkeiskilparyhmien valmentajana. Sitä ennen hän on työskennellyt pitkään Tikkurilan Taitoluisteluklubissa, jossa hän on toiminut valmennustyön lisäksi urheilutoimenjohtajana sekä valmennuspäällikkönä.


Teron vahvuudet ovat kokonaisvaltaisessa valmennuksessa niin pienistä luistelukoululaisista aina SM-sarjan luistelijoihin saakka sekä vahva tuntemus seuratyöstä ja seuratoiminnan kehittämisestä valmennuksen näkökulmasta.Tero tulee vastaamaan koko seuran valmennuslinjasta ja työskentelee pääosin K-ryhmien parissa.


Tero aloittaa Mikkelissä viimeistään elokuussa.

Tarkempi aloitus tiedotetaan heti kun se on selvillä.Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi Mikkeliin ja Mikkelin Luistelijoihin!

KOKOUSKUTSU Mikkelin Luistelijat ry:n sääntömääräinen syyskokous jäsenistölle pidetään 31.10.2022 klo 17.00 Mikkelin Luistelijoiden toimisolla, harjoitushallissa. Käsiteltävinä asioina ovat sääntömäär

Voimme iloksemme ilmoittaa, että Naisten messut järjestetään Esedun ammattiopistolla Mikkelissä lauantaina 3.12.2022 klo 10-14! Ilmoittautuminen messuille on nyt auki ja tapahtuu sähköpostitse osoitt

bottom of page