top of page

Uusi valmentaja on nyt valittu

Valmentaja rekry on nyt saatu päätökseen ja päävalmentajan tehtävään on valittu Tero Hämäläinen.


Tero on entinen Mikkelin Luistelijoiden kasvatti, jota opinnot ja työt ovat kierrättäneet useammalla paikkakunnalla työuran aikana.


Terolla on useamman vuoden takainen kokemus arvokilpailuedustajan ja useamman maajoukkuetason luistelijan valmennuksesta. Tero on suorittanut Valmentajan Erikoisammattitutkinnon (VEAT) ja käynyt kasvatustieteiden opintoja. Tämän lisäksi hän on suorittanut STLL:n 1. ja 2.tason valmentajakoulutukset.


Työkokemusta Terolla valmennuksen parissa on lähes 20 vuotta.


Tero siirtyy Mikkeliin KooVeesta Tampereelta, jossa hän on kuluneen kauden toiminut kilpa- ja alkeiskilparyhmien valmentajana. Sitä ennen hän on työskennellyt pitkään Tikkurilan Taitoluisteluklubissa, jossa hän on toiminut valmennustyön lisäksi urheilutoimenjohtajana sekä valmennuspäällikkönä.


Teron vahvuudet ovat kokonaisvaltaisessa valmennuksessa niin pienistä luistelukoululaisista aina SM-sarjan luistelijoihin saakka sekä vahva tuntemus seuratyöstä ja seuratoiminnan kehittämisestä valmennuksen näkökulmasta.Tero tulee vastaamaan koko seuran valmennuslinjasta ja työskentelee pääosin K-ryhmien parissa.


Tero aloittaa Mikkelissä viimeistään elokuussa.

Tarkempi aloitus tiedotetaan heti kun se on selvillä.Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi Mikkeliin ja Mikkelin Luistelijoihin!

Uusi hallitus on aloittanut toimikautensa. Marjo Puikkonen, puheenjohtaja (valittu kevätkokouksessa 5/23) Sini Roponen, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja Silja Valkonen, sihteeri Tero Puikkonen, jä

Seuran kevätkokous pidettiin sunnuntaina 28.5 klo 13.00 Viikinki Ravintolassa. Johtokunnan puheenjohtajaksi kaudelle 2023-2024 valittiin Marjo Puikkonen. Johtokunta kaudella 2023-2024: Oskari Valtola

bottom of page