top of page
24746923470_12d3c49987_b.jpg

Toiminta

Jaoston toiminta jakaantuu koko vuodelle. Talvikaudella luistellaan Hänninkentän tekojäällä, viralliset mitat omaavalla 300 metrin harjoitusradalla. Keväällä, kesällä ja syksyllä harjoitellaan kuivaluistelua, pyöräillään, rullaluistellaan ja liikutaan muutenkin monipuolisesti; sekä ohjatusti että omatoimisesti.

Harjoituksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostilla. Vakiovuorot ja kiinteisiin vuoroihin tulevat muutokset ilmoitetaan kohdassa harjoitusvuorot. Koulutustapahtumat pyritään järjestämään muina aikoina, kuin vakiovuoroilla. Seuran sisäiset kilpailut järjestetään pääsääntöisesti vakiovuorojen aikana. Vierailemme myös muilla jääradoilla yhteiskyydityksillä ja mahdollisesti käymme myös muilla harjoitus ja kilpailumatkoilla myös järvenjääradoilla.

Jäsenmaksulla pääsee mukaan kaikkiin jaoston vakiovuoroihin sekä osallistumaan kilpailuihin ja tapahtumiin, ellei erikseen toisin mainita. Jäsenmaksuilla katamme vuoromaksut koko vuoden ajalle.

 

Matka- ja pikaluistelutekniikan opastusta niin aloittaville, kuin luistelutekniikan kertaajille tarjotaan jokaisella vakiovuorolla. Jaostolla on seitsemän paria pikaluistimia (koot 36-43, ei 40), minkä avulla tutustumaan lajiin pääsee helposti. Oikean luistelutekniikan avulla matkaluistelu auratuilla jääradoilla sekä Hänskissä on oikealla tekniikalla helpompaa ja myös hauskempaa.

 

Kaikki toiminta tarvitsee myös aktiivisia jaostolaisia. Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan, mikäli olet kiinnostunut myös toimimaan jaostossa niin pienemmissä, kuin suuremmissakin tehtävissä.

 

Olet sitten vasta-alkaja tai tavoittelet kilpailusta hyviä sijoituksia, Ota yhteyttä.

 

 

Jäsenyys

Pikaluistelujaoston jäsenyys on henkilökohtainen. Jaoston jäsenet ovat myös Mikkelin Luistelijat Ry:n jäseniä. Kuitenkaan kaikki Mikkelin Luistelijat Ry:n jäsenet eivät ole automaattisesti jaoston jäseniä, koska jaoston jäsenyysmaksut sisältävät myös mm. luistinratamaksuja.

Jaoston jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenkaavake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksujen suuruudesta päättää vuosittain jaoston/jäsenten kokous. Jäsenmaksulomake toimitetaan jäsenkaavakkeeseen annettujen tietojen mukaan.

Tilinro: FI28 5271 0420 2486 44

Huom: Jäsenmaksussa ei ole enää viitettä, ilmoita siis nimesi ja pikaluistelu!

Jäsenmaksut vuodelle 2021-2022 on 70 euroa aikuiselle ja 35 euroa alle 18 vuotiaalta.

Jäsenmaksu kattaa Hänskin vakiovuorokustannukset ja harjoitukset sekä osallistumisen jaoston omiin kilpailuihin, järjestettäviin koulutuksiin ja tapahtumiin ellei toisin erikseen ilmoiteta esimerkiksi tapahtuman kutsussa.

Seuralla on käytössään lainattavaksi uusia klaps-luistimia joiden koot ovat 36,37,38,39,41,42 ja 43. Jäsenillä on lisäksi joitain omasta käytöstä poistuneita vanhemman mallin kiinteäteräsiä lainattavaksi. Tule mukaan ja kysy lisää paikan päällä!

 

IMG-20200315-WA0002.jpeg
IMG-20200119-Hänski.jpeg

Harjoitusvuorot

Jaoston vakiovuorojen aikana Hänskissä koko kentällä voimassa olevat erityissäännöt:

  • Ennen vuoron alkua, jään kunnostus, jonka aikana radalla luistelu on kiellettyä. Annetaan kentänhoitajille työrauha!

  • Vakiovuorojen aikana rataluistelualue on varattu vain jaoston jäsenille.

  • Vakiovuorojen aikana yleisölle on käytössä keskikenttäalue, ns. rusettiluisteluvuoro eli mailat, pallot, kiekot ja pallopelit ovat kiellettyjä. Lasten vanhemmilta toivotaan vastuullisuutta, pikaluistimet eivät pysähdy hetkessä!

  • Vakiovuorojen aikana rata-alueella saa luistella vain pitkäteräisillä luistimilla, esimerkiksi kiinteäteräiset tai klap-mekanismin pikaluistimet tai retkiluistimet (ilman sauvoja).

  • Radalla luistellessa säilytä käyttämäsi luistelulinja, ts. hitaammat luistelevat ulkoradalla ja nopeammat sisäradalla. Nopeampi väistää hitaampaa.

  • Vakiovuorojen aikana rata-alueen ylitys tapahtuu ylittäjän vastuulla. Ylittäjän on väistettävä rataa kiertäviä pika- ja matkaluistelijoita. Radan ylitys vain pukukoppien kulkuväylältä

 

Vakiovuorot Hänninkentällä

Muutokset mahdollisia johtuen peleistä ja muista tapahtumista.

 

Katso vakiovuorot Timmistä:

 

Vuorot näkyvät myös Hänskin ilmoitustauluilla. Vuoroihin voi tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan nonstoppina WhatsApp-sovelluksella (ilmoita mikäli haluat ryhmään) ja vuoroa edeltävällä viikolla alla olevalla palstalla sekä poikkeustapauksissa sähköpostilla.

bottom of page